Change Text Size
+ + + + +

 

Η ανάγκη που οδήγησε στην δημιουργία του γραφείου.

Το γραφείο δημιουργήθηκε με σκοπό να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις εντάσσοντας και εδραιώνοντας αυτές σωστά στην αγορά, προσφέροντας τους ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια τους, εφαρμοσμένη σε κάθε τμήμα των δραστηριοτήτων τους, αναζητώντας μάλιστα τα κατάλληλα επενδυτικά προγράμματα με τα οποία μία επιχείρηση μπορεί να δημιουργηθεί, να επεκταθεί, να εκσυγχρονιστεί και να αναβαθμίσει ποιοτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εξασφαλίζοντας έτσι και την χρηματοδότηση των ενεργειών αυτών .

 Η επιχείρηση αυτή αποτελεί ένα πρότυπο γραφείο συμβούλων διαμορφωμένου κατάλληλα όπως το παρόν και κυρίως το μέλλον της αγοράς ορίζει. Είναι πρότυπη και σύγχρονη γιατί ακριβώς προσφέρει ολοκληρωμένες και σύγχρονες παράλληλα λύσεις . Λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών και δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων αφού είναι ικανές να τις καταστήσουν μέσα απ’ την αναβάθμιση τους, πραγματικά βιώσιμες και ανταγωνιστικές με την καλύτερη μάλιστα αναλογία κόστους και ποιότητας υπηρεσιών.

Είναι φανερή άλλωστε η ανάγκη των επιχειρήσεων να υποστηρίζονται πλέον όχι από διάφορα γραφεία συμβούλων ανάλογα με τον αριθμό και το μέγεθος των αναγκών τους, αλλά από ένα γραφείο που θα τις καθοδηγεί και θα τις υποστηρίζει όποια και αν είναι η ανάγκη τους. Έτσι η κάθε μία από αυτές, δημιουργεί έναν πιστό φίλο ικανό να την βοηθήσει αποφορτίζοντας την απ’ το άγχος της αναζήτησης χρηματοδοτικών προϊόντων με τα οποία θα μπορέσει να αναπτυχθεί, μειώνοντας βέβαια παράλληλα τόσο το κόστος, όσο και τον χρόνο εξεύρεσης λύσης, που τόσο πολύτιμος είναι γι’ αυτήν.

Να είστε σίγουροι ότι το γραφείο μας φροντίζει για εσάς, για μία επιχείρηση που θα μπορέσει να αναπτυχθεί με το μικρότερο δυνατό κόστος, το μικρότερο ρίσκο, αξιοποιώντας παράλληλα νέες καινοτόμες τεχνολογίες και κάθε ευκαιρία χρηματοδότησης .

Είμαστε εδώ για να «κάνουμε το επιχειρείν πράξη», για να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες σας, να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας όραμα, να βρούμε και να εφαρμόσουμε αυτό που θα χρηματοδοτήσει το όραμα σας και να κάνουμε πράξη τους στόχους σας για το αύριο σχεδιάζοντας ενδελεχώς το σήμερα

 Κύριο έργο του γραφείου     είναι  η  υποστήριξη  επιχειρήσεων για ένταξη  σε κοινοτικά προγράμματα χρηματοδότησης

 >          Αναζητεί και εφαρμόζει τα κατάλληλα προγράμματα μελετώντας παράλληλα το βαθμό αποτελεσματικότητας τους στην συγκεκριμένη επιχείρηση.

>          Προτείνει συγκεκριμένα προγράμματα επιχορηγήσεων ανάλογα πάντοτε με το είδος της επιχείρησης και την ανάγκη της για ανάπτυξη.

>          Εκπονεί σε κάθε επιχειρηματικό σχέδιο που αναλαμβάνει, μελέτη βιωσιμότητας της επένδυσης και προτείνει λύσεις για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της επένδυσης.

>          Επιμελείται των διαδικασιών αξιολόγησης και επιλογής του προσωπικού της επιχείρησης, μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης.

>          Εκπονεί μελέτες επιχειρηματικών κινδύνων, μελέτες βιωσιμότητας, ανάπτυξης και επέκτασης επιχειρήσεων, μελέτες διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων κα.

>          Αναζητεί και επιλέγει με τα πλέον αξιόπιστα κριτήρια, το προσωπικό που επιθυμεί να προσλάβει η επιχείρηση και εγγυάται παράλληλα την αποτελεσματικότητα του μέσα και από την εκπαίδευση του, την οποία δύναται να αναλάβει.

>          Παρακολουθεί τουλάχιστον για  μία διετία,  την  αποτελεσματικότητα της  επένδυσης προτείνοντας και εφαρμόζοντας λύσεις άμεσα, όταν αυτό απαιτηθεί.

>          Αναλαμβάνει ως επιτελικό προς τον επιχειρηματία   όργανο, την πλήρη οικονομοτεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη της επιχείρησης σε θέματα οικονομικού, χρηματοπιστωτικού ή και νομικού περιεχομένου, με την συνέργια εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών.

Ειδικότερα ως προς τα χρηματοδοτικά Προγράμματα :

>          Αναλύει στις επιχειρήσεις τα στοιχεία του προγράμματος και τις απαιτήσεις του.

>          Συγκεντρώνει και ελέγχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, εκπονεί και υποβάλλει επενδυτικό - επιχειρηματικό σχέδιο στην αρμόδια εποπτεύουσα υπηρεσία .

>          Παρακολουθεί την πορεία αξιολόγησης της πρότασης και ενημερώνει τον πελάτη για την πορεία της.

>          Μετά την έγκριση της πρότασης , παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης του έργου και ενημερώνει για τυχόν προβλήματα στην υλοποίηση του έργου υποδεικνύοντας τα και αναλαμβάνοντας άμεσα την επίλυση τους .

>          Υποβάλλει εκθέσεις προόδου του έργου στην αρμόδια υπηρεσία και ελέγχει τυχόν παρεκκλίσεις

 

Συνεργάτες

 

«Γιατί πάντα οι πολλοί είναι ισχυρότεροι των λίγων»

Το γραφείο στα πρώτα κιόλας έτη λειτουργίας του, δημιούργησε μέσα από τις δραστηριότητες του και την αποτελεσματική και εποικοδομητική σύμπραξη του στα διάφορα έργα με  εξειδικευμένους  επαγγελματίες,  ιδιαίτερα σημαντικές και περισσότερο απ’   όλα σταθερές συνεργασίες     με     καταξιωμένους     στο     χώρο     τους επαγγελματίες.

Σταθερές συνεργασίες που στηρίζονται σε σταθερές αξίες. Συνεργασίες προσεκτικά σχεδιασμένες και με βασικό πάντα υπόβαθρο την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία θέληση για την παροχή ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης υποστήριξης κάθε επιχείρησης σε όλους τους τομείς της.

Για  εμάς,  κάθε  συνεργασία  αποτελεί  δέσμευση αλλά και επένδυση για το μέλλον. Έτσι, υπεύθυνα και με   γνώμονα   πάντα   την   ποιότητα,   φροντίζουμε   να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σήμερα, εξασφαλίζοντας με σιγουριά το αύριο.

Λογω της μακροχρόνιας εμπειρίας μας στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων,  θα προτείναμε στους ενδιαφερομένους, να επικοινωνήσουν μαζί μας, ώστε να τους κατευθύνουμε προς την καλύτερη και ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά στην προετοιμασία και την υποβολή του φακέλου, του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

 

 

Για υποβολή αίτησης για ένα συμβόλαιο των υπηρεσιών μας επισκεφθείτε την σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κύριο έργο του γραφείου είναι η υποστήριξη επιχειρήσεων για ένταξη σε κοινοτικά

προγράμματα χρηματοδότησης.


> Αναλύει στις επιχειρήσεις τα στοιχεία του προγράμματος και τις απαιτήσεις του.


> Συγκεντρώνει και ελέγχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, εκπονεί και υποβάλλει επενδυτικό -

επιχειρηματικό σχέδιο στην αρμόδια εποπτεύουσα υπηρεσία .


> Παρακολουθεί την πορεία αξιολόγησης της πρότασης και ενημερώνει τον πελάτη για την

 πορεία της.


> Μετά την έγκριση της πρότασης , παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης του έργου και

ενημερώνει για τυχόν προβλήματα στην υλοποίηση του έργου υποδεικνύοντας τα και

 αναλαμβάνοντας άμεσα την επίλυση τους .


> Υποβάλλει εκθέσεις προόδου του έργου στην αρμόδια υπηρεσία και ελέγχει τυχόν

παρεκκλίσεις